Ons team – Tandartsenpraktijk Akersloot – Akersloot

Ons team

Tandartsen


John Huizinga | BIG 19925082402

John is algemeen practicus en voert alle veelvoorkomende behandelingen uit. Daarnaast heeft hij een aantal specifieke aandachtsgebieden zoals de behandeling van angstige patiënten, pijnloze wortelkanaalbehandelingen en onzichtbare beugels. Naast tandarts is John ook bioloog waardoor hij problemen vanuit een breder perspectief benadert en heeft hij veel affiniteit met het gebruik van duurzame materialen die goed zijn voor mens en milieu. John werkt van maandag tot en met woensdag de gehele dag.

Lieke Kaandorp | BIG 49060344402

Lieke is afgestudeerd, juli 2003, aan de ACTA in Amsterdam. In september 2003 is Lieke in de praktijk komen werken. Lieke werkt op dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdagochtend.

Sjaak Kaandorp | BIG 69021916702

Sjaak is afgestudeerd, mei 1972, aan de Universiteit van Amsterdam.  Na zijn studie is hij direct zijn eigen praktijk begonnen in Akersloot. Sjaak werkt op maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend.

 

Mondhygiëniste


Gina

Gonny van den Kommer

 

Assistenten


Gerda van Sikkelerus is tandartsassistente.  Zij assisteert de tandarts bij alle voorkomende behandelingen, maar zij maakt ook afdrukken en röntgenfoto’s. Gerda is aanwezig op dinsdag en woensdagochtend. Ook maakt zij uw afspraken op die dagen.

Reina Schouten is werkzaam sinds 1999 als assistente in de praktijk. Reina werkt op maandag t/m vrijdag.

Mariëtte Cretier is tandartsassistente. Zij assisteert ook de tandarts en wel op maandag en donderdag. En dan kan u haar aan de telefoon krijgen voor uw afspraak.

Daniëlle Mossinkoff is ook een ervaren preventie-assistent maar assisteert ook aan de stoel. Zij is opgeleid in het uitvoeren van preventieve handelingen en mondhygiëne, maar biedt ook ondersteuning op het gebied van de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van de patiëntenbehandeling.

Jeanet is assistente en sinds 2019 werkzaam in de praktijk. Jeanet werkt op maandag t/m donderdag.

Elly Mossinkoff, is assistente en sinds 2019 werkzaam als assistente in de praktijk. Elly werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.

Jasper Raming, is tandartsassistent en sinds 1 november 2023 werkzaam in de praktijk. Jasper gaat tandheelkunde studeren en begint zijn route naar tandarts met het assisteren van John Huizinga.