Ons team – Tandartspraktijk Akersloot – Limmen

Ons team

John Huizinga | BIG 19925082402


John is een bevlogen tandarts algemeen practicus. Hij voert alle veelvoorkomende behandelingen uit. Daarnaast heeft hij een aantal specifieke aandachtsgebieden zoals de behandeling van angstige patiënten, pijnloze wortelkanaalbehandelingen en onzichtbare beugels.

Verder is John ook adviserend tandarts voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Naast tandarts is John ook bioloog waardoor hij problemen vanuit een breder perspectief benadert en heeft hij veel affiniteit met het gebruik van duurzame materialen die goed zijn voor mens en milieu.

 

Gerda van Sikkelerus 


Gerda is een tandartsassistente.  Zij assisteert de tandarts bij alle voorkomende behandelingen, maar zij maakt ook afdrukken en röntgenfoto’s. Gerda is aanwezig op dinsdag en woensdagochtend. Ook maakt zij uw afspraken op die dagen.

 

Mariëtte Cretier


Mariëtte is tandartsassistente. Zij assisteert ook de tandarts en wel op maandag en donderdag. En dan kan u haar aan de telefoon krijgen voor uw afspraak.

 

Edith Tiebie 


Edith is een ervaren preventie-assistent maar assisteert ook aan de stoel. Zij is opgeleid in het uitvoeren van preventieve handelingen en mondhygiëne. Daarnaast biedt zij ondersteuning aan de tandarts op het gebied van de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van de patiëntenbehandeling.

 

Daniëlle Mossinkoff


Daniëlle is ook een ervaren preventie-assistent maar assisteert ook aan de stoel. Zij is opgeleid in het uitvoeren van preventieve handelingen en mondhygiëne, maar biedt ook ondersteuning op het gebied van de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van de patiëntenbehandeling.